Vil du lære å lage din egen bok? Kunstner Lindström viser hvordan under åpen kveld!

Illustasjonsbilde fra Per Jonas Lindströms utstilling

I forbindelse med Per Jonas Lindströms utstilling i Østfold kunstsenter, vil Per Jonas Lindström holde et åpent verksted for alle besøkende i Østfold kunstsenter.

Dato: onsdag 12. februar fra kl. 17 – 19.
Gratis – kom, la deg inspirere og skap din egen bok!

Deltakerne lærer seg å sy bøker og lage ulike typer av omslag. Verkstedet blander 50/50 kreativitet og teknikk. Innføring og undervisning foregår i gruppe, men utvikling av innhold er individuell. Lindström har med verktøy for opptil 15 deltagere samt alt forbruksmateriale og papir. Han har i tillegg med seg en boksamling av egne og andres bøker.

Frivillig forberedelse: Ta gjerne med deg ditt eget materiale til kollasj; som skisser, foto, blader, rusk og rask, tøm papirkurven.

Per Jonas Lindström er kunstner med virke i Halden/Tistedal og Oslo. I tillegg til artist books arbeider han med maleri, skulptur, modeller, og konseptkunst. Han har utdanning fra KIT i Trondheim og Jan van Eyck i Maastricht, Nederland og har undervist i en årrekke som gjestelærer på forskoler innom kunst og design i Norge. Nansenskolen, Granum, Strykejernet, Nordland Kunst og Filmskole + BAS, SHKS.

Ta en titt på hjemmesiden artistbookarkivet.com

Det er anledning til å se de 3 andre utstillingene som vises samtidig:
Atle Selnes Nielsen: Det som egentlig var der
Kristin Sæterdal: Skjermtid
Arne Aalberg og Grethe Anna Larsen (Kafé ØKS): Tretten til bords

Velkommen!

Utstillingen og prosjektet er tildelt Regionale prosjektmidler og støttet fra Kulturrådet.