Formidlingssamarbeid med din kommune/ bedrift?

Østfold kunstsenter er et kompetansesenter for formidling av samtidskunst. ØKS arbeider for hele fylket og samarbeider med både fylkeskommune og kommunene om ulike oppgaver innenfor våre felt; kunst i offentlig rom, pedagogisk formidling til barn og unge, omvisninger, Kunstsafari, seminarer, verksteder og salg av kunst. ØKS kan skreddersy formidlingsopplegg og utvikler gjerne ideer i samarbeid med den enkelte kommune. Hva kan vi gjøre for din kommune? Ta kontakt for en prat!

kunst i offentlig rom
Digitaltrykk av Nina Bang på Rød skole i Fredrikstad, 2005

Offentlige og private oppdragsgivere kan henvende seg til oss for bistand til utlysning, rådgivning og gjennomføring av offentlige kunstprosjekter. Se hva vi tilbyr og hvilke prosjekter vi har vært involvert i.

formidling for barn og unge
linotrykk_illustrasjonsbilde_2

Østfold kunstsenter tilrettelegger og skaper kunstprosjekter for Den kulturelle skolesekken og besøker skoler i hele fylket. Vi har også et eget formidlingsrom hvor vi har åpne familieverksted.

omvisninger
img_0836

Kunst berører, gir oss opplevelser, skaper nye historier. Østfold kunstsenter har skiftende utstillinger gjennom hele året. Våre utstillinger er gratis å besøke. Omvisninger kan bestilles og kombineres med et hyggelig besøk i kaféen. Se vårt utstillingsprogram og nåværende utstillinger.

kunstsafari og arrangementer
Birte Marie Løveid: Ut av parken. Terje Resell: Rådyraksen

Østfold kunstsenter kan skreddersy en kunstvandring i din kommune. Vi kan og bistå med kompetanse på ulike arrangementer spesialtilpasset for grupper eller for kommunens befolkning generelt. Se eksempel på våre arrangementer.

verksteder
Prosessbilde fra keramikk-kurs for barn og unge på asylmottak i Østfold.

Østfold kunstsenter er tilknyttet et nettverk av kunstnere som produserer verksteder for ulike grupper. Eksempelvis SPRÅK AV LEIRE; keramikkarbeider laget av barn og unge asylsøkere på mottak i Østfold. Vi kan utvikle et verksted etter behov i din kommune. Har du en idé for ditt kulturhus/ bibliotek e.l., ta kontakt med oss.

salg av kunst
Winterwonderland i kunstbutikken

Østfold kunstsenter formidler salg av kunst i mange kategorier og prisklasser – kun unike produkter laget av profesjonelle kunstnere fra Østfold og regionen rundt. Godt egnet som firmagaver og erkjentlighetsgaver. Vi selger også gavekort. Velkommen til en hyggelig handel i vår kunstbutikk!