Geir Tore Holm viser kaféutstillingen Fotografi og grafikk .

Utstillingen står fra 14. mars til 7. juni 2020.

Geir Tore Holm har over flere tiår arbeidet med mange parallelle uttrykksformer og sammenhenger. Observasjoner av miljø, endringer og motsetninger mellom indre og ytre rom er gjennomgående motiv. Barndomsminner, utmark og trafikk møtes her i fotoserier og nyere grafiske arbeider.

Geir Tore Holm (f. i Tromsø, 1966). Oppvokst i Olmmáivággi/Manndalen i Gáivuotna/Kåfjord, Nord-Troms Utdannet fra Kunstakademiet i Trondheim (1995). Han bor og arbeider på gården Øvre Ringstad i Skiptvet, Østfold, som han driver sammen med billedkunstner Søssa Jørgensen. I 2003 startet de arbeidet med Sørfinnset skole/ the nord land i Gildeskål i Nordland. Dette evige prosjektet dreier seg om naturbruk, økologi, kunnskapsutveksling og byggevirksomhet.

Geir Tore Holm var prosjektleder for etableringen av Kunstakademiet i Tromsø i 2007 og har vært Stipendiat i kunstnerisk utviklingsarbeid ved Kunsthøgskolen i Oslo med prosjektet Poetikk for estetikk i endring 2009-17. Han mottar Statens garantiinntekt for kunstnere og ble tildelt John Savio-prisen i 2015.

 

www.balkong.net/geir-tore-holm